Сукня вишиванка "Горобина"

NewCondition
Розмір:

Опис:

Сукня вишиванка FOBERINI оранжевого кольору з автентичним українським орнаментом, характерним для традиційного весільного рушника. Крій сукні рівний до низу, вільного облягання, довга в підлогу. З боків плаття вишиванка має неглибокі кишені. Використано старовинні українські техніки виконання швів – «Пухлики» на рукавах і «Збиранка» на горловині. Помаранчевий колір означає активність і добре розвинене творче начало, підкреслює такі якості, як життєрадісність, чуттєвість, а так само відкритість і товариськість.

Символіка вишивки: Головний символ вишивки – Дерево Життя, Дерево Роду, Вазон, Квітка. У Дереві втілено уявлення людей про нескінченність Миру і Життя. Квіти вважаються символами людського життя, яке відбувається в даний час, бруньки використовують для позначення майбутніх нових поколінь, плоди показують справи людей, вчинені для блага Миру. Зверху Дерево зазвичай має центральну квітку, яка символізує незгасний Вогонь Життя. Павичі – це жар-птиці, які несуть в собі сонячну енергію розвитку, це птахи сімейного щастя. Птахи сидять біля основи дерева і розташовані один до одного голівками. Таке розташування символізує взаємну любов, близькість, тяжіння.

Переваги: Вишивка характерна для традиційного весільного рушника.

Деталі: Вишивка хрестиком. Старовинні техніки виконання швів – ручна робота. Кишені. Куліска. Три пари зав’язок (кутасики) на передній поличці уздовж виробу.

Склад: Високоякісний льон.

Зроблено в Україні.

Схожі товари